יעבץ כתב: ↑03 אוגוסט 2022, 20:12כדור הארץ פשוט נבהל מהמריבות שלנו.לולב הגזול כתב: ↑03 אוגוסט 2022, 20:05 נו אז מה אפשר לעשות כדי שכדור הארץ ירגע?? יש איזה כדור הרגעה לכדור הארץ??
אוקריינא- רוסיה
סין - טיוואן
גור - רה"י
סדיגורה - פשעמישל
גפני- אדמו״ר מבעלזא
נפסיק לריב, והכל ירגע...
חדשות - האשכול המרכזי
Re: חדשות - האשכול המרכזי
-
- נתן תודה: 39 פעמים
- קיבל תודה: 1188 פעמים
ראשוני:
צה״ל תוקף כעת ברצועת עזה. הוגדר מצב מיוחד בעורף. פרטים נוספים בהמשך
צה״ל תוקף כעת ברצועת עזה. הוגדר מצב מיוחד בעורף. פרטים נוספים בהמשך
-
-
-
-
-
בצה"ל קבעו אחר בדיקה כי ארבעת הילדים בצפון הרצועה נהרגו כתוצאה מירי של הג'יהאד האסלאמי ולא מירי ישראלי.
ס'איז דאך אלץ הבל הבלים-אין עוד מלבדו!
350 שיגורים בוצעו על ידי ארגון הטרור הג'יהאד האילסאמי במהלך השבת האחרונה, 94 מהם הגיעו אל איזור עוטף עזה, 29 נפלו בים ומערכת 'כיפת ברזל' ביצעה 160 יירוטים.
אחרי כמה שעות של שקט, באיזור השעה 16 אחרי הצהריים התחדש מטח הירי לשדרות, אשקלון ונתיבות.
במקביל, במהלך השבת תקף צה"ל מטרות שונות באיזוא הרצועה ובעזה דיווחו על בית שנפגע כתוצאה מהפגזה ישראלית באיזור בית חאנון שבצפון רצועת עזה.
בפיקוד העורף פרסמו הנחיות לערים רחבות ברחבי הארץ וכתבו כי באיזור עוטף עזה תתקיים פעילות מצומצמת: בתי ספר ופעילויות חינוכיות לא יתקיימו. ניתן לקיים פעילות חינוך מיוחד בתוך מרחב מוגן תקני.
ניתן לקיים התקהלויות בהגבלה של עד 10 אנשים בשטח פתוח ועד 50 אנשים במבנה. החופים סגורים לציבור. לגבי מקומות עבודה: ניתן לקיים פעילות במקום שאפשר להגיע ממנו למרחב מוגן תקני בזמן ההתגוננות.
באיזור מערב הנגב, מערב לכיש, לכיש ומרכז הנגב אין לקיים פעילויות חינוכיות. ניתן לקיים פעילות חינוך מיוחד בתוך מרחב מוגן תקני.
התקהלויות ושירותים ניתן לקיים בהגבלה של עד 10 אנשים בשטח פתוח ועד 100 אנשים במבנה. החופים סגורים לציבור.
מקומות עבודה - ניתן לקיים פעילות במקום שאפשר להגיע ממנו למרחב מוגן תקני בזמן ההתגוננות.
בשאר הארץ אין מגבלות.
בפיקוד העורף מוסיפים ואומרים כי "על כל אחד ואחת מאיתנו לוודא כי אנחנו ערוכים ויודעים כיצד לפעול כדי להגן על חיינו ועל יקירינו. בקבלת התרעה, יש להיכנס למרחב ולשהות בו 10 דקות. יש להמשיך ולעקוב אחר ההנחיות שמפרסם פיקוד העורף באמצעי ההפצה הרשמיים."
אחרי כמה שעות של שקט, באיזור השעה 16 אחרי הצהריים התחדש מטח הירי לשדרות, אשקלון ונתיבות.
במקביל, במהלך השבת תקף צה"ל מטרות שונות באיזוא הרצועה ובעזה דיווחו על בית שנפגע כתוצאה מהפגזה ישראלית באיזור בית חאנון שבצפון רצועת עזה.
בפיקוד העורף פרסמו הנחיות לערים רחבות ברחבי הארץ וכתבו כי באיזור עוטף עזה תתקיים פעילות מצומצמת: בתי ספר ופעילויות חינוכיות לא יתקיימו. ניתן לקיים פעילות חינוך מיוחד בתוך מרחב מוגן תקני.
ניתן לקיים התקהלויות בהגבלה של עד 10 אנשים בשטח פתוח ועד 50 אנשים במבנה. החופים סגורים לציבור. לגבי מקומות עבודה: ניתן לקיים פעילות במקום שאפשר להגיע ממנו למרחב מוגן תקני בזמן ההתגוננות.
באיזור מערב הנגב, מערב לכיש, לכיש ומרכז הנגב אין לקיים פעילויות חינוכיות. ניתן לקיים פעילות חינוך מיוחד בתוך מרחב מוגן תקני.
התקהלויות ושירותים ניתן לקיים בהגבלה של עד 10 אנשים בשטח פתוח ועד 100 אנשים במבנה. החופים סגורים לציבור.
מקומות עבודה - ניתן לקיים פעילות במקום שאפשר להגיע ממנו למרחב מוגן תקני בזמן ההתגוננות.
בשאר הארץ אין מגבלות.
בפיקוד העורף מוסיפים ואומרים כי "על כל אחד ואחת מאיתנו לוודא כי אנחנו ערוכים ויודעים כיצד לפעול כדי להגן על חיינו ועל יקירינו. בקבלת התרעה, יש להיכנס למרחב ולשהות בו 10 דקות. יש להמשיך ולעקוב אחר ההנחיות שמפרסם פיקוד העורף באמצעי ההפצה הרשמיים."
בישראל מאשרים: בשעות אלו מתקיימים מגעים בתיווך מצרים להפסקת הלחימה | במקביל, הירי לדרום נמשך - אזעקות נשמעו בעוטף עזה ובאשקלון, מערכת כיפת ברזל יירטה רקטות | דובר הזרוע הצבאית של הג'יהאד האסלאמי מבהיר: "אנו שומרים על יכולות שיכאיבו לאויב"
- אני פה
- נתן תודה: 541 פעמים
- קיבל תודה: 3094 פעמים
ראשוני: לאחר חילופי אש כבדים בשכם חוסל מפקד גדודי חללי אל-אקצה שכם המבוקש אברהים אל נבולסי
- אני פה
גורמים בישראל מאשרים - אברהים אל נבולסי חוסל לאחר חילופי אש כבדים בער העתיקה בשכם.
איברהים אל נבולסי בכיר חמושי חללי אל אקצא בשכם ואולי האיש הנערץ ביותר על הצעירים בשכם חוסל.
אל נבולסי ניצל בחצי שנה האחרונה פעמיים מניסיון חיסול של כוחותינו • בכל הפעמים שבהם ניסו כוחותינו לחסלו, חוסלו חמושים נוספים שהיו איתו בזמן הפעילות.
אל נבולסי היה אחראי על עשרות פיגועי ירי נגד כוחות הבטחון ואזרחים ישראלים באזור שכם.
*** לא דווח על נפגעים לכוחותינו ***
איברהים אל נבולסי בכיר חמושי חללי אל אקצא בשכם ואולי האיש הנערץ ביותר על הצעירים בשכם חוסל.
אל נבולסי ניצל בחצי שנה האחרונה פעמיים מניסיון חיסול של כוחותינו • בכל הפעמים שבהם ניסו כוחותינו לחסלו, חוסלו חמושים נוספים שהיו איתו בזמן הפעילות.
אל נבולסי היה אחראי על עשרות פיגועי ירי נגד כוחות הבטחון ואזרחים ישראלים באזור שכם.
*** לא דווח על נפגעים לכוחותינו ***
- אני פה
- אני פה
אבו סאלח:
המחוסלים
מסעב אשתייה,
מפקד חטיבת אלקסאם בשכם.
איסלאם סבח,
מפקד חטיבת שכם - גדודי אלקודס
איברהים אל-נבולסי,
מפקד גדודי חללי אל-אקצא.
המחוסלים
מסעב אשתייה,
מפקד חטיבת אלקסאם בשכם.
איסלאם סבח,
מפקד חטיבת שכם - גדודי אלקודס
איברהים אל-נבולסי,
מפקד גדודי חללי אל-אקצא.
- אני פה
דיווח מעניין: סוכנות הידיעות הפלסטינית סנד מדווחת כי אלנאבלסי פצוע קשה ולא מת וכעת מנסים לבצע בו פעולות החיאה בבית החולים ברפידיה.
- אני פה
חשש כבד להסלמה בשטחים ובעזה צמרת הטרור חוסלה בשומרון.
משרד הבריאות הפלסטיני:
כעת מתבצעות פעולות החיאה על שני פצועים אנוש בבית החולים ברפידיה.
מלבדם הגיעו 40 פצועים. 4 במצב קשה.
משרד הבריאות הפלסטיני:
כעת מתבצעות פעולות החיאה על שני פצועים אנוש בבית החולים ברפידיה.
מלבדם הגיעו 40 פצועים. 4 במצב קשה.
- אני פה
- אני פה
הערבים מדווחים כעת: הרופא שטיפל בנבולסי יצא כעת מחדר הניתוחים והודיע על מותו.
- אני פה
-
לא הייתי שמח כל עוד לא ראיתי את הגופה . הערבים שקרנים מועדים ואפשר שבכוונה הודיעו על מותו וד''ל
-
3 ראשי זרועות צבאיות של 3 ארגונים גדולים בגדה בבית אחד, כנראה תוכנן משהו גדול מאוד
וב"ה חוסלו.
נ.ב
לא אתפלא אם יהיה ירי הלילה מעזה
וב"ה חוסלו.
נ.ב
לא אתפלא אם יהיה ירי הלילה מעזה
רשמנו.

- אני פה
בימ''מ אבלים - הכלב זילי נהרג הבוקר בפעילות בשכם
בפעילות הבוקר בשכם נהרג זילי, לוחם אמיץ על ארבע, שסייע לימ"מ. ב-2019 איתר זילי והשתלט על המחבל שרצח את אורי אנסבכר הי"ד והיה שותף לעוד מאות פעילויות. הבוקר הוא נהרג בשעה שסייע לכוחות וההערכה שבמותו מנע פגיעה בהם.
בפעילות הבוקר בשכם נהרג זילי, לוחם אמיץ על ארבע, שסייע לימ"מ. ב-2019 איתר זילי והשתלט על המחבל שרצח את אורי אנסבכר הי"ד והיה שותף לעוד מאות פעילויות. הבוקר הוא נהרג בשעה שסייע לכוחות וההערכה שבמותו מנע פגיעה בהם.
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
מנסה להוזיל דמעה, לא מצליח.
אלך לקלף בצל.
אלך לקלף בצל.

- אני פה
דיוווח של אבו עלי אקספרס מהשעה האחרונה:
"כל שלושת המחבלים שחיסל צה"ל הבוקר בשכם השתייכו לגדודי חללי אלאקצא, המזוהה עם הפת"ח ולא כפי שפורסם מוקדם יותר, כך ע"פ כרוז של הזרוע.
הלוויתם תהיה משותפת ותחל בקרוב."
-
הלווית 3 המחבלים
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
-
- נתן תודה: 1370 פעמים
- קיבל תודה: 825 פעמים