יאיר כתב: ↑03 נובמבר 2020, 23:55
ליקר בננה כתב: ↑03 נובמבר 2020, 11:06
מנחם כתב: ↑02 נובמבר 2020, 23:15
משהו מוזר מאד קורה כאן,
יש לי קרוב משפחה העובדת בקופת חולים,
היא אמרה שיש הוראה מגבוה להוריד את מספר החיוביים (לא כ"כ הבנתי מה השיטה, מה ההוראות בהזדמנות אשאל.)
ר' מנחם, תגובתך לחובבי הקונספירציות?...
גם אני שמעתי כן מגיסתי ששמעה מאחותה ששמעה מאחינית שלה, שכך דיברו בהמתנה לרופא בקופ"ח,
אני ממתין להסברים, ומצפה לליקר בננה שישאל בהזדמנות את העובדת בקופ"ח מה השיטה...
תשמע ר' יאיר משהו נוסף לחובבי הקונספירציות... [הסיפור אמת לאמיתה, רק המסקנות הם.....]
לאחר שעשיתי שבוע שעבר בדיקת קורונה, קיבלתי די מהר טלפון עם שאלון מוקלט, ובהקלטה נאמר שכדי לקבל תשובה, נחוץ להם שאענה על השאלות,
נשאלתי האם הייתי בסמיכות לחולה מאומת, עניתי שלא.
נשאלתי האם יש לי תסימנים, עניתי שכן,
ואז נשאלתי, האם יש לי חום, עניתי שלא,
האם יש לי שיעול, עניתי שלא,
כמה ימים יש לי, עניתי 2. [למעשה היה לי רק חולשה וכאבי ראש חזקים]
לאחר מכן, עלה בדעתי שאולי הם ממיינים את התשובות, ומי שלא היה ליד חולה מאומת ואין לו תסמינים מובהקים, מקבל תשובה שלילית,
קונספירציה אמיתית...
אתמול אני עובר ליד נקודת בדיקת קורונה של אחת מקופות החולים, ואני שומע את הבודק מהקופה עומד בצד ומדבר עם שני חיילים של פיקוד העורף שאוספים את הבדיקות,
לא שמעתי את כל שיחתם, אבל שמעתי משפט כזה:
מי שיש לו גם את זה וגם את זה זה אומר שהוא חיובי...
אין לי מושג על מה הם דיברו, אבל מיד אמרתי לעצמי, הנה ראיה מוחצת נוספת למזימה העולמית להמעיט את מספר החולים בזמן הסגר ע"י תשובות שליליות וכו' כמו שחשבתי.
שוב, אם הייתי עוסק בכתיבת תסריט לסרט בדיוני, או בכתיבת ספר "מדומיינים מספרים על עצמם", ברור שהייתי יכול לעשות מטעמים מהמזימה העולמית ולהביא הוכחות מכאן ועד ל..
אבל בראש בריא [אני מקוה לפחות], ברור לי במיליון אחוז שאין מציאות כזאת של החלטה כל כך מכרעת שתעבור בשקט בין מאות או אלפי אנשים, ואף אחד לא יוציא זאת לתקשורת.
על כן הדבר נשאר בגדר מוזר מאד, ורק יד ה' היתה כאן.