לא רואים שום דבר ממוטי אילאוויטשישראל ישראלי כתב: ↑07 אוקטובר 2020, 19:46https://drive.google.com/folderview?id= ... GYMHAv9EcS
כמה סרטונים איך שמוטי אילאוויטש שר באיבערן קעניגרייך
אונטערן חבריא תשפ"א
- פרח שרוצה לשמח
- נתן תודה: 1681 פעמים
- קיבל תודה: 383 פעמים
Re: אונטערן חבריא תשפ"א
-
- נתן תודה: 2 פעמים
- קיבל תודה: 31 פעמים

הנה עכשיו רואים כי שכחתי להפעיל את הקישור של הסרטוניםflowerf0123 כתב: ↑07 אוקטובר 2020, 20:37לא רואים שום דבר ממוטי אילאוויטשישראל ישראלי כתב: ↑07 אוקטובר 2020, 19:46https://drive.google.com/folderview?id= ... GYMHAv9EcS
-
אם קונים את צווישן רויבער אז זה הזמנה שמביאים בדואר אי אפשר להוריד בכסף!
לכן אני לא קונה כי כבר יותר מהר לחכות שמישהו יעלה כאן מאשר שיבוא הזמנה מאמריקה
אכן.ישראל ישראלי כתב: ↑07 אוקטובר 2020, 22:57אם קונים את צווישן רויבער אז זה הזמנה שמביאים בדואר אי אפשר להוריד בכסף!
אני כבר הזמנתי כמה פעמים, ועד שזה הגיע...
הגיע הזמן לתת אפשרות להוריד DVD כמו שאפשר CD.
- פרח שרוצה לשמח
שוב לא רואיםישראל ישראלי כתב: ↑07 אוקטובר 2020, 22:54
הנה עכשיו רואים כי שכחתי להפעיל את הקישור של הסרטוניםflowerf0123 כתב: ↑07 אוקטובר 2020, 20:37לא רואים שום דבר ממוטי אילאוויטשישראל ישראלי כתב: ↑07 אוקטובר 2020, 19:46https://drive.google.com/folderview?id= ... GYMHAv9EcS
-
- החסיד פון ר' ישעיה'לה
- נתן תודה: 33 פעמים
- קיבל תודה: 49 פעמים
חברים למי שהקליט בצפייה את הסרט איבערן קעניגרייך שיעלה את לכאן בגלל ששלמתי וזה לא עבד לי
למי שרוצה לשלוח לי את זה בפרטי שיכתוב לי ואני ישלח לו בפרטי את החשבונית שקיבלתי במייל
תודה רבה א גוטן מועד וים נפלא
למי שרוצה לשלוח לי את זה בפרטי שיכתוב לי ואני ישלח לו בפרטי את החשבונית שקיבלתי במייל
-
גם לי זה לא עבד בגלל הסינון וכבר ניסיתי יומיים לפני אם זה עובד אז לכן שכרתי מחשב וראיתי הכל ברור ומצוין נתקע לי פעמים ל10 שניות ונראה לי שהבעיה היה אצלי לא אצליהםהחסיד פון ר' ישעיה'לה כתב: ↑08 אוקטובר 2020, 09:07חברים למי שהקליט בצפייה את הסרט איבערן קעניגרייך שיעלה את לכאן בגלל ששלמתי וזה לא עבד לי
-
אבל למממממההההה אאאףףףףף אאאחחחחדדדדד לאאאאא ממעעללההה אאאתתתת צצווויישןןן רררווויייבבבעעעררר
צווישן רויבער הועלה לתיקיית מרכז המדיה החרדית בדרייב
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
סרטים והצגות באידיש>אונטערן חבריא>שטיינהויז>צווישן רויבער
בהנאה לכולם
קרדיט למשתמש יענקי רייזמאן
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
סרטים והצגות באידיש>אונטערן חבריא>שטיינהויז>צווישן רויבער
בהנאה לכולם

קרדיט למשתמש יענקי רייזמאן
צריכה להיות אפשרות כזו לתת תודה כמה פעמים. ואז כל אחד צריך לתת פה כמספר הפעמים שביקש את ההצגה...
-
- נתן תודה: 9 פעמים
- yehuda3249
- נתן תודה: 53 פעמים
- קיבל תודה: 136 פעמים
זה רשום 'צוויצן' רויבער
-
- yehuda3249
- נתן תודה: 53 פעמים
- קיבל תודה: 136 פעמים
- פרח שרוצה לשמח
הזמר והשחקן לייבי ווידער מארה"ב, נמצא בימים אלו בסערת רגשות ובמפח נפש גדול, זאת לאחר שהצגה עליה עמל במשך חודשים דלפה לרשת והוצעה לרבים להורדה חינם אין כסף.
לייבי הינו זמר בעל קול ייחודי, לצד חברותו במקהלת 'ידידים' האמריקנית הוא גם משחק בהצגות ביידיש, שזוכות בשנים האחרונות להצלחה כבירה, עם אלפי צופים בלייב ולאחר מכן ההצגה נמכרת על גבי דיסקים, וידר נוטל בהן חלק פעיל ומרכזי. בחול המועד סוכות הוא תכנן להציג את ההצגה 'איבערן קעניגרייך' (ברחבי הממלכה), אלא שנגיף הקורונה המשתולל וההגבלות הבזיקו רעיון במוחו למכור את ההצגה מוקלטת על גבי דיסק, אלא שגורמים זדוניים העלו את ההצגה במלואה לרשת 'טלגרם' ולייבי נמצא כעת במאבק לחדור לליבם כדי להסיר את החומר מהרשת וגם מבקש מהציבור לא להיות שותף לדבר עבירה ולא לצפות ביצירה הגנובה.
בשיחה מספר לייבי ווידער בסערת רגשות: "מאוד כואב לי על הדבר הזה, ממש כאב לב, אנשים פשוט הורסים עבודה קשה, כל פעם שמוציאים דיסק זה קורה, עצוב שכל פעם שזמר רוצה להוציא דיסק, הוא חושב 150 אלף פעם אם שווה, תוך דקות זה נמצא באלפי חשבונות טלגרם, חיים בעולם של לחיצת כפתור, ואנשים לא קולטים מה הם עושים, הם לא מתכוונים להרע, אבל מספיק אחד שיפיץ והכל נהרס, שמים כל כך הרבה כסף ואז הכל הופך להפסד".
לדבריו: "זה מוציא את החשק מכל רצון להביא עוד תכנים, החלטנו הפעם שאנחנו כן ניתן לאנשים להוריד בפרטי אצלם בבית, בגלל הקורונה, ואנשים יושבים בבית והכל סגור ואין אפשרות לקנות, אז נתנו אפשרות לצפות בבית, ואז באים כמה אנשים ועושים הקלטה והסרטה ומפרסמים, ועושים נזק עצום לכולם. למה שניתן שוב את אפשרות לצפייה פרטית לאנשים בבית, כל כך הרבה כסף הפסדנו, ממש גניבה, וכל הלכות גניבה שיש פה, כואב לי הלב". מסכם לייבי את השיחה.
אתמול פרסם לייבי הודעה מוקלטת באמצעותה ניסה לחדור לליבם ופתח את דבריו: "אני לא עושה זאת בדרך כלל, אני לא נמצא בקבוצות פתוחות, אני אף פעם לא משאיר הודעות ציבוריות, ואני משער שאני אתחרט על ההודעה הזאת".
לייבי הינו זמר בעל קול ייחודי, לצד חברותו במקהלת 'ידידים' האמריקנית הוא גם משחק בהצגות ביידיש, שזוכות בשנים האחרונות להצלחה כבירה, עם אלפי צופים בלייב ולאחר מכן ההצגה נמכרת על גבי דיסקים, וידר נוטל בהן חלק פעיל ומרכזי. בחול המועד סוכות הוא תכנן להציג את ההצגה 'איבערן קעניגרייך' (ברחבי הממלכה), אלא שנגיף הקורונה המשתולל וההגבלות הבזיקו רעיון במוחו למכור את ההצגה מוקלטת על גבי דיסק, אלא שגורמים זדוניים העלו את ההצגה במלואה לרשת 'טלגרם' ולייבי נמצא כעת במאבק לחדור לליבם כדי להסיר את החומר מהרשת וגם מבקש מהציבור לא להיות שותף לדבר עבירה ולא לצפות ביצירה הגנובה.
בשיחה מספר לייבי ווידער בסערת רגשות: "מאוד כואב לי על הדבר הזה, ממש כאב לב, אנשים פשוט הורסים עבודה קשה, כל פעם שמוציאים דיסק זה קורה, עצוב שכל פעם שזמר רוצה להוציא דיסק, הוא חושב 150 אלף פעם אם שווה, תוך דקות זה נמצא באלפי חשבונות טלגרם, חיים בעולם של לחיצת כפתור, ואנשים לא קולטים מה הם עושים, הם לא מתכוונים להרע, אבל מספיק אחד שיפיץ והכל נהרס, שמים כל כך הרבה כסף ואז הכל הופך להפסד".
לדבריו: "זה מוציא את החשק מכל רצון להביא עוד תכנים, החלטנו הפעם שאנחנו כן ניתן לאנשים להוריד בפרטי אצלם בבית, בגלל הקורונה, ואנשים יושבים בבית והכל סגור ואין אפשרות לקנות, אז נתנו אפשרות לצפות בבית, ואז באים כמה אנשים ועושים הקלטה והסרטה ומפרסמים, ועושים נזק עצום לכולם. למה שניתן שוב את אפשרות לצפייה פרטית לאנשים בבית, כל כך הרבה כסף הפסדנו, ממש גניבה, וכל הלכות גניבה שיש פה, כואב לי הלב". מסכם לייבי את השיחה.
אתמול פרסם לייבי הודעה מוקלטת באמצעותה ניסה לחדור לליבם ופתח את דבריו: "אני לא עושה זאת בדרך כלל, אני לא נמצא בקבוצות פתוחות, אני אף פעם לא משאיר הודעות ציבוריות, ואני משער שאני אתחרט על ההודעה הזאת".
-
הורידו את זה בשידור חי וזה מסתובב ברשת (קבוצות טלגרם וכדו')
-
- נתן תודה: 4447 פעמים
- קיבל תודה: 2467 פעמים
מסתמא מישהו עשה הסרטת מסך.אליעזר מארקס כתב: ↑10 אוקטובר 2020, 22:01הורידו את זה בשידור חי וזה מסתובב ברשת (קבוצות טלגרם וכדו')
בד''כ שידור חי זה לא משהו שאפשר להוריד בצורה קלה.
אגב אני ממש נגד ההפצה של זה.
אבל הם היו צריכים להשקיע יותר בהגנה על הסרט... (לחסום את האפשרות להסרטת מסך או ההורדה, זה דבר שאפשר לעשות אותו. לדאוג שהסרט לא יעבור יותר מדי ידיים (מתכון בטוח להדלפות.))
תודה רבה רבה על צוישן רויבער
אבל מה יהיה אם איבערן קעניגריך????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
אבל מה יהיה אם איבערן קעניגריך????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
יש לי את זה
אני באמצע להעלות את זה לדרייב
השאלה מה עושים עם הגניבה ראיתי סרטון איך שליבי ווידער מתחנן כמעט בוכה שלא יהיו שותפים לגניבה
אני כשקיבלתי את זה אמרתי שכשזה יצא אני אלך לקנות את זה
אני באמצע להעלות את זה לדרייב
השאלה מה עושים עם הגניבה ראיתי סרטון איך שליבי ווידער מתחנן כמעט בוכה שלא יהיו שותפים לגניבה
אני כשקיבלתי את זה אמרתי שכשזה יצא אני אלך לקנות את זה
אני הורדתי אבל יש שם רק חלק א בבקשה למי שיש שיעדכן גם חלק בyehuda3249 כתב: ↑09 אוקטובר 2020, 11:54זה רשום 'צוויצן' רויבער
- פרח שרוצה לשמח
- פרח שרוצה לשמח