יש תקציבי בחירותליזרזון כתב:מישהו יודע כמה גבה עו"ד עמית חדד?
הבנתי שמדובר במאות[!!!] אלפי שקלים!
רק תבינו לאן הולך כסף יהודי.... ועוד על עתירה עם סיכוי קלוש ביותר
לא נראה לי שזה בא על חשבון מישהו
יש תקציבי בחירותליזרזון כתב:מישהו יודע כמה גבה עו"ד עמית חדד?
תקציב הבחירות לראשות ניתן רק אם הוא זוכה בכך - או שלכה"פ הוא מגיע ל-25 % מסך הקולות, אם הוא כלל לא מתמודד אז הוא לא מקבל שקל עבור הריצה לראשות העיר.א יודעלע כתב:יש תקציבי בחירותליזרזון כתב:מישהו יודע כמה גבה עו"ד עמית חדד?
לא נראה לי שזה בא על חשבון מישהו
קיבלתי בפרטי טענה שיש בדברי פגיעה במרן שר התורה.משיב. כתב:זה אמיתי?
זה עדות ברורה שיענקי מחתים את הגר"ח על מכתבים ההפוכים מדעתו.
כמו הסיפור שהכניסו מכתב על ליאור חן בתוך מכתבי המלצה והגדולים סמכו על מקורביהם וחתמו.
כל מי שצעק על פגיעה בגדולים, שיבקש סליחה.
המכתב הזה מוכיח שזו עובדה, יענקי מנצל את אמונו של הגר"ח בו, ומחתים אותו על מכתבים. בעוד שהוא מספר לו בקצרה על הכתוב במכתב, ומרן הגר"ח שחס על זמנו מסתפק בדבריו וחותם. אלא שיענקי משקר את סבו ומספר לו דברים אחרים ממה שבאמת כתוב במכתב.
אתה רציני או בהומור ?אני פה כתב:החשש האמיתי של דרעי וגפני שפרוש הולך לבנות עכשיו עשרת אלפי יחידות דיור באלעד ויישב שם בעיקר חסידים, וכך פרוש ישתלט על העיר לתמיד.
כוכב כתב:אתה רציני או בהומור ?אני פה כתב:החשש האמיתי של דרעי וגפני שפרוש הולך לבנות עכשיו עשרת אלפי יחידות דיור באלעד ויישב שם בעיקר חסידים, וכך פרוש ישתלט על העיר לתמיד.
באמת נראה לך שבכזה קלות בונים אלפי יח''ד ?
ואם כן מדוע הוא בנה עד היום ?
מה נסגר?
טעותאני פה כתב:החשש האמיתי של דרעי וגפני שפרוש הולך לבנות עכשיו עשרת אלפי יחידות דיור באלעד ויישב שם בעיקר חסידים, וכך פרוש ישתלט על העיר לתמיד.
א. אין שם עתודות קרקע. הרחבת תחום העיר זה בידי שר הפנים ולא בידי ראש העיר. ב. ראש העיר לא מיישב. כשיש בניה מי שקונה קונה. לראש העיר אין שום דעה ושום אפשרות להשפיע על מי יבוא לעיר.אני פה כתב:החשש האמיתי של דרעי וגפני שפרוש הולך לבנות עכשיו עשרת אלפי יחידות דיור באלעד ויישב שם בעיקר חסידים, וכך פרוש ישתלט על העיר לתמיד.
הלוואי, חסר הרבה דירות לחרדים, אולם כמו שכבר כתבתי, אין לראש עיר שום אפשרות להביא, אם תהיה בניה זה פתוח לכולם ומי שיבוא יבוא.אני פה כתב:יש עכשיו שטח שמשרד הביטחון פינה, וזה בשלבי תכנון, הוא יכול להביא לשם הרבה חסידים.
אני פה כתב:זה מכיכר השבת. וזה טענת פרוש בהמבשר שכל גדולי ישראל הורו לו להישאר.
ג"א חשבתי שאסור לרקוד על הדם, אך חוזרני בי לאחר שהם לא מתביישים להיטח האשמות בפרוש כאילו שהוא אשם בזה, בעוד שלא היה לו דריסת רגל בכלום.המוזיקאי כתב:מתכבד בכבוד חבירו קלאסייהודי וחרדי כתב:אבל בדגל התורה
פינדרוס יושב שבעה
ימים א-ג בביתו באלעד
ג-ה בביתו בירושלים
שישי ומוצ"ש בביתר
החלף את שמך מיהודי חרדי לגוי חופשי
1010 כתב:ג"א חשבתי שאסור לרקוד על הדם, אך חוזרני בי לאחר שהם לא מתביישים להטיח האשמות בפרוש כאילו שהוא אשם בזה, בעוד שלא היה לו דריסת רגל בכלום.המוזיקאי כתב:מתכבד בכבוד חבירו קלאסייהודי וחרדי כתב:אבל בדגל התורה
פינדרוס יושב שבעה
ימים א-ג בביתו באלעד
ג-ה בביתו בירושלים
שישי ומוצ"ש בביתר
בהחלט תומך של פרוש, אבל לא עשה זאת לא על דעת פרוש ולא כשליחו של פרוש.עלה זית כתב:1010 כתב:ג"א חשבתי שאסור לרקוד על הדם, אך חוזרני בי לאחר שהם לא מתביישים להטיח האשמות בפרוש כאילו שהוא אשם בזה, בעוד שלא היה לו דריסת רגל בכלום.המוזיקאי כתב:מתכבד בכבוד חבירו קלאסייהודי וחרדי כתב:אבל בדגל התורה
פינדרוס יושב שבעה
ימים א-ג בביתו באלעד
ג-ה בביתו בירושלים
שישי ומוצ"ש בביתר
כן בטח, נפל עליו כרעם ביום בהיר. איך המזרוחניק הזה שהיה ידיד קרוב שלי כל הקדנציה עשה כזה מהלך מאחורי הגב שלי...
אני אישית לא חושב שפרוש אשם בלעדית בזה. לדעתי ולידיעתי בהחלט היו גורמים בדגה"ת שלכה"פ עודכנו מראש, וד"ל.
מה עם ביטול תורה???ירושלים של מעלה כתב: איתי גדסי: דגל התורה הוציאה בדקות אחרונות 5 אוטובוסים מבני ברק להחתים את התושבים באלעד על עוצמה. 3 אוטובוסים מישיבת פוניבז ושנים מסלובודקה. בשטח אמורים להצטרף אליהם גם בחורים מתורה בתפארתה.