אצלךיאיר כתב:"אמרתי לאנשים בבחירות האחרונות שאני אדם ששומר מסורת"
שומר מסורת אמיתי לא נוסע בשבת!
לא בקרית אונו
אצלךיאיר כתב:"אמרתי לאנשים בבחירות האחרונות שאני אדם ששומר מסורת"
שומר מסורת אמיתי לא נוסע בשבת!
[/size]אחד שאכפת לו כתב:הותר לפרסום כי כוחות הימ"מ, צה"ל ושב"כ עצרו פלסטיני תושב חברון בחשד שרצח את אורי אנסבכר הי"ד, יומיים לאחר שנמצאה גופתה בעין יעל שבירושלים. החשוד נעצר בעיירה אל-בירה, הסמוכה לרמאללה, בעקבות מידע מודיעיני שהגיע לידי חוקרי שב"כ והעובר לחקירת גורמי הביטחון. מוקדם יותר אתמול בערב התגבר החשד כי הרצח בוצע ממניע לאומני. צו איסור פרסום עדיין חל על כל פרטי החקירה
יש צא"פ הכיוון הפח"עי נבדק חזקאני פה כתב:נא להתפלל תהילה בת יעל
שעות הצהריים נפצעה נערה בשטח הסמינר בו היא לומדת בירושלים, לאחר שמוט ברזל נפל עליה מאתר בנייה סמוך • במטרה חוקרים את האירוע ובודקים אפשרות כי מדובר באירוע על רקע לאומני • אב הנערה: "אני יודע מגורמים בשטח שזה היה פיגוע"
בשעות הצהריים נערה כבת 15 נפגעה בראשה במצב קשה בעקבות מוט ברזל שנפל מאתר בנייה לתוך הסמינר בו היא לומדת וכעת עולה החשד כי מדובר באירוע מכוון על רקע לאומני.
אביה של הנערה אמר לאחר האירוע: "אני יודע מגורמים בשטח שזה היה פיגוע. הברזל פגע בצד של המצח ולא יכול להיות שזה לא מכוון. אנחנו סומכים על המשטרה. צוות הסמינר אמר לנו שיום לפני האירוע ביקשו שיהיה כיסוי בטיחותי על הפיגום כי בני מיעוטים עובדים שם והדבר לא נעשה".
כזכור, לפני מספר שעות הוזעקו כוחות ההצלה לסמינר שברחוב דוד ילין בירושלים, העניקו לנערה טיפול רפואי ראשוני ולאחר מכן היא פונתה להמשך קבלת טיפול ביחידת טראומה בבית החולים הדסה עין כרם, כשהיא מורדמת ומונשמת
מחקירת האירוע עלה כי הנערה נפצעה בסמוך לכניסה לסמינר, לאחר שהמוט נפל מאתר בנייה סמוך לכיוון שטח בית הספר ופגע בראשה.